El que ara es porta: els micros oberts

Això va néixer en un intent d’aprendre a fer un digital com els que ens agrada llegir, però a la nostra manera. Una cosa molt de la modernor fastigosa, del compartir-ho pel Facebook, el típic vídeo quadrat de 40 segons, la ocurrència que cap en un tuit…

“Sóc fan de les possibilitats comunicatives del nostre segle, és una cosa que disfruto i em faria plorar molt fort trobar-me un digital així”, escrivia una de les primeres persones amb què cartejàvem (e-mailejàvem, realment) donant voltes a l’esquelet de La Munió, encara provisional (i tant de bo ho sigui sempre, de provisional, tot i que posat més a prova).

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Doncs resulta que, com sempre, les coses que tens al cap se’t trastoquen quan les treus a la llum, i una història molt poc millenial com els micros oberts de poesia ha estat la cosa que més ens ha entretingut des que ens vam auto-parir.

Vam fer una mena d’acte fundacional amb una crida bastant a cegues al “micro obert” a la Festa Major Alternativa d’Skallots i va resultar una brutalitat emocionant i sorprenent a la vegada que encara no hem acabat de pair. I després, enmig les Jornades Contra la Islamofòbia que han llançat aquest any els amics de L’Aixada, vam repetir l’experiència amb unes lectures temàtiques. Amb unes fotos d’aquests dies explicats deixem clar que estem vius!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s